‘’Elke training haalt hij het maximale uit mij naar boven en door de variatie in de trainingen blijft het ook leuk.’’ - Peter

Ik houd van gezelligheid en daar hoorde altijd een hapje en een drankje bij. Ik merkte dat ik niet tevreden was over mijn lichaam. Ik wilde met mezelf een nieuwe uitdaging aangaan waarvoor ik me 100% kon inzetten. Ik kwam in contact met Camiel en hij stelde voor om een 3 maanden fit plan te volgen. Het doel was dat ik na die drie maanden een fittere versie van mezelf zou zijn door veel te trainen en mijn voedingspatroon aan te passen. Camiel heeft mij veel geholpen om de juiste keuzes te maken wat betreft voeding. De begeleiding die Camiel mij geeft tijdens het trainen is super. Camiel is klantgericht, heeft humor en doet alles in overleg. Elke training haalt hij het maximale uit mij naar boven en door de variatie in de trainingen blijft het ook leuk. Mijn conditie en kracht zijn met sprongen vooruitgegaan. Als ik nu in de spiegel kijk dan zie ik een andere versie van mezelf. Ik ben ontzettend trots op wat ik bereikt heb en hoe mijn lichaam veranderd is. Heel veel dank Camiel voor alles, op naar de volgende uitdaging!

‘’Er heerst een vriendschappelijke sfeer en kun je voor alles terecht bij Camiel.’’ - Morwarid

Tijdens het trainen ben ik enorm veel ondersteunt met betrekking tot houding, doorzetten en het uitleggen waarvoor de training dient. Verder heerst er een vriendschappelijke sfeer en kun je voor alles terecht bij Camiel. Iedereen raad ik Camiel aan, omdat het een extra steuntje in de rug is en erg leerzaam!

‘’Wat heb ik allemaal van Camiel geleerd? Meer trainen met verstand, meer zelfvertrouwen en een goed voedingspatroon.’’ - Nick

Mijn periode bij Camiel was heel leuk en leerzaam. Vanaf het begin meteen goed aangepakt met een intakegesprek, doelstelling besproken, voeding behandeld en passende oefeningen. Vervolgens heb ik een trainingsschema en voedingsschema van Camiel ontvangen waar ik zeer over te spreken was. De trainingen met Camiel waren altijd leuk en gaven je een voldaan gevoel. Tijdens de trainingen helpt Camiel goed, motiveert en traint met verstand. Het resultaat dat ik heb behaald samen met Camiel ben ik zeer tevreden over. Het belangrijkste doel voor mij was dat ik weer lekker in mijn vel ging zitten en weer de juiste energie kreeg. Wat heb ik allemaal van Camiel geleerd? Meer trainen met verstand, meer zelfvertrouwen en een goed voedingspatroon. Ik heb gekozen voor Camiel, omdat hij mij aansprak tijdens het geven van één van zijn trainingen en kwam over als een toffe kerel. Deze mening deel ik nog steeds over hem!

‘’Ik heb geleerd om mijzelf te ontwikkelen en elke keer het uiterste uit mezelf te halen.’’ - Naomi

Voordat ik aan personal training begon was mijn doelstelling om fit te worden en wat kilo’s te verliezen. De trainingen gaven mij elke keer genoeg uitdaging, waardoor ik mijzelf kon verbeteren. Camiel gaf mij hierbij extra motivatie en in de training zat er altijd afwisseling tussen bepaalde oefeningen zoals boksen, squats en conditionele oefeningen. Hierdoor heb ik mijn resultaten behaald. Ik heb geleerd om mijzelf te ontwikkelen en elke keer het uiterste uit mezelf te halen. Ik heb gekozen voor Camiel, omdat de manier van trainen mij heel erg aanspreekt. De afwisseling en nieuwe oefeningen waren hierin belangrijk. Op dit moment train ik al 6 maanden bij Struwerfit en het is de beste keus die ik hebt gemaakt.

‘’Met veel plezier werk ik samen met Camiel naar mijn uiteindelijke doelen toe’’ - Jordi

Hoi, mijn naam is Jordi Paapst en ben 19 jaar oud. Ik train nu 3 maanden bij Camiel (Stuwerfit) en ben super tevreden. Op een leuke persoonlijke manier helpt hij mij met het behalen van mijn doelstellingen. Het begon met het maken van een voedingsschema naast het sporten in de sportschool. Op dit moment met de corona crisis, hebben wij leuke en ook zware personal trainingen buiten. Na 3 maanden hard trainen, zie ik al zeker resultaat. Op de zware en moeilijke momenten, sleept Camiel mij er doorheen. Met veel plezier werk ik samen met Camiel naar mijn uiteindelijke doelen toe.

Begin met een gratis proefles!